ara ett par pennor i pundet Maillot Allemagne Birch en tidigare professi Under den nya ägarstrukturen har cirka 2000 fans lovat nästan 2 miljoner pund, en betydande andel av dessa har placerats i Escrow.

ara ett par pennor i pundet Maillot Allemagne Birch en tidigare professi Under den nya ägarstrukturen har cirka 2000 fans lovat nästan 2 miljoner pund, en betydande andel av dessa har placerats i Escrow.

June 7, 2018 in Crime by pasqualevosz86

ara ett par pennor i pundet Maillot Allemagne Birch en tidigare professi

Under den nya ägarstrukturen har cirka 2000 fans lovat nästan 2 miljoner pund, en betydande andel av dessa har placerats i Escrow. Det finns också ett antal ‘presidenter’, som är rika fans som har investerat mer än 50 000 pund och höjer 1,5 mkr som också är i Escrow. Dessutom har fastighetsinvesteraren Stuart Robinson köpt marken kring Fratton Park och kommer att låna £ 1,2 miljoner till förtroendet mot det ursprungliga köpandet av marken.

Omkring £ 9m i fallskärmsbetalningar på grund av Premier League kommer omedelbart användas för att lösa fotbollskrediter, medan andra fordringsägare förväntas få bara ett par pennor i pundet.

Maillot Milan Enfant

Birch, en tidigare professionell fotbollsspelare och tidigare chef i Chelsea, Everton och Leeds United, sa att andra klubbar nu kan se ut att följa Portsmouths exempel. Swansea City, där fans har en andel på 20%, har hållits högt nyligen som den ‘idealiska’ modellen av klubbens ägande av Premier League-verkställande direktören, Richard Scudamore. Andra fan-run-klubbar inkluderar Exeter City och AFC Wimbledon.

‘För vissa klubbar är det definitivt en modell att titta på mycket noggrant. För en sådan klubb som har gått igenom så mycket, behöver det nästan återvända till fansen för lite TLC ‘, sa Birch. Han sa att klubben var’ mycket nära ‘för att gå till byst under hela 15 månaderna när han hade varit ansvarig som administratör.

‘I de tidiga dagarna blev folk sjuka av mig och sa att det skulle gå i likvidation. Och om det hade och arenan hade gått vilse, kan den aldrig ha blivit igen.’

http://weddingguru.contourstaging.com/UserProfile/tabid/82/UserID/56777/Default.aspx

http://tacofishtucson.com/fish/UserProfile/tabid/42/UserID/1471/Default.aspx

http://cheonmugeuk.org/xe/?document_srl=693382

http://www.cuiwenchu.com/index.php?mid=blog&document_srl=300873

http://consultoresadministrativos.net/groups/dortmund-fodboldtroje-carenhibn-manchester-united-fodboldtroje/

http://haute-meal.com/xe/?document_srl=14974